AIRBLAST

pormentes, visszaszívásos szemcseszórók

A hatékony felület-tisztítás tudománya


AIRBLAST 1070 PN vákuumos szemcseszóró gép (teljesen pneumatikus hajtású)

Az AIRBLAST jelenlegi termékpalettáján a visszaszívásos ipari (pormentes) szemcseszórók számos célra és felhasználási területre készülnek, sokféle kapacitásban.

A kisebb gépek (az AB 1020, 1030, és a 1050-esek) vákuumos elszívást alkalmaznak, annak érdekében, hogy a szemcseszórás pormentes legyen, ezek kisebb felhasználásokra valók, mint amilyenek a helyszíni alkalmazások.

Az AIRBLAST 1060-as és 1070-es típusok levegő injektálásos rendszereket alkalmaznak, ezzel megfelelő szívóhatás biztosítható a pormentes szemcseszóráshoz, akár még nagy volumenű és nagy területű szórás esetén is.

A csúcsmodell az AB 1070-es, aminek speciális fejlesztésű nyomásszabályzó rendszere van, ami alkalmazhatóvá teszi ezt a modellt a többi AIRBBLST modell alkalmazási területén is. Ennek a nyomásszabályzó rendszernek köszönhetően a gép alkalmazható egy finom téglatisztítástól egészen a nehéz acélfelületi tisztításig, ami által jelentős beruházási költség takarítható meg olyan cégek számára, akik sokféle tisztítási feladatot kívánnak ellátni.

Jelenleg az AIRBLAST cég által képviselt technológiájú gépeket számos szakcég és szakértő alkalmazza és teszteli régi anyagok és épületek karbantartása, felújítása kapcsán, mindenféle alaprétegek vonatkozásában. Az eredmény és az AIRBLAST technológia több, mint meggyőző.

Az AIRBLAST új színvonalat állított fel a monumentális épületek, templomok, történelmi hidak mind belső, mind külső tisztítása terén, mivel a technológiája révén nem képződik kiporzás és ezáltal kíméli a környezetet. Az AIRBLAST technológia minden vonatkozásban bevált és az új európai szabvány alapját képezi a építőipari felülettisztítások terén.


    Vissza