Q4 GOLD HVPL,
Turbina-rendszerű festékszóróRef. Nr: 17001

A Q4-es készülék egy profi HVPL, dupla golyóscsapágyon nyugvó, 4-fokozatú nagyteljesítményű motorral van ellátva, ami 0,5 bar nyomást képes előállítani. A négy fokozat azt jelenti, hogy a levegőt négy ventilátor szállítja, a motort úgy tervezték, hogy 40%-val csökkentsék a hasonló készülékeknél jellemző zajszintet. A Q4 PRO-t úgy lett tervezve, hogy mindenfajta festékhez alkalmazható legyen.

MŰSZAKI ADATOK
Szórópisztoly XT-2
Levegő fúvóka 1,4 mm
A festékkel érintkező szerkezeti anyag saválló
A festéktartó edény térfogata 1 l
A rugalmas cső hossza 7,6 m
Motor 4-fokozat, 230 V
Levegőszűrő mosható
Turbinaméret 14,5x11,5x9"
Metrikus méret 36 x 29 x 23 cm
Súly 18 kg

Az XT szórópisztoly úgy lett tervezve, hogy csak akkor engedje át a levegőt, amikor a ravaszt húzzák. Ez kevesebb ködöt (feleslegesen kiszórt festék) és kevesebb festéklerakódást jelent a fúvókánál. A festékkel érintkező alkatrészek saválló acélból készülnek és a szórópisztoly fogantyúja nylonból, hogy a dolgozó kezét óvják a levegő melegétől.

 


A legfinomabb felületi kialakítást teszi lehetővé; vízbázisú lakkok, cellulóz, akrilok, poliuretánok, lakkok, glett anyagok, alapozók esetében.

Nagyobb kiadósság. Különösen alkalmas gépkocsik zománc festékének kiszórására, nitrocellulóz lakkokhoz, katalizált lakkokhoz és latexekhez, lakkokhoz, olajalapú festékekhez, poliuretánokhoz, stb. Kiváló ott, ahol kiemelkedő külső megjelenés az igény (pl: zsaluzott ajtók , faragványok, szekrények)

Nagyobb felületekhez, vastag réteg esetén, pöttyös hatás eléréséhez. Szigetelők, lakkok, poliuretánok, olajalapú festékek, zománcok, epoxik, műanyagok, ragasztók, padlóbevonatok, latexek (falon), fröcskölt felületek, pöttyözött felületek esetében.

Nagyon nehéz kifolyás, gyors fedés esetére. Kőhatású festékekhez, texturált fedőkhöz, ipari alapozókhoz, latexek (falon, mennyezeten), stb.


    Vissza