LARIETTE 2000

Útjelzés-felfestő gép

Nagy teljesítmény

Eltérően a levegős szórástól, itt nincs igazán szükség a festék hígítására, vagy a nyomástartó tartály tisztítására, így oldószert tudunk megtakarítani (ráadásul ez így sokkal kedvezőbb környezetvédelmi szempontból!!). Kevesebb a fölösleges festék-kiszórás, mivel a festék automatikusan kerül kiszórásra, kisebb turbulenciával. Ez 20%-val kevesebb festékfelhasználást jelent fm/l-nként(!).

Nagy teljesítmény, 2 fúvókás kiszórással. Gyors színváltási lehetőség, egyszerűen a festéktartó edények cseréjével és az előző festéknek a szivattyúból, tömlőből és a pisztolyból történő kifújatásával. Egyetlen gomb révén szabályozhatjuk a kiszórási nyomást, ami leegyszerűsíti a folyamatot. Nincs szükség a folyadék és a levegőnyomások egyensúlyának beállítására.

Pontosság

Eltérően a levegős szórástól, a LINE LARETTE 2000-es magas minőségű csíkhúzást biztosít, szögletes kezdéssel és végzéssel, borotva-éles csíkszegélyekkel és teljesen egyenletes festékeloszlással a csík mentén.

Erőteljes

Könnyű automatizálja a különböző közlekedési jelzésre használt festékeket 210 bar nyomásig, mialatt a homokot és piszkot elfújja a felületről. Kiválóan alkalmas korlátozott terű csarnokokban, parkolókban és játékpályákon.

LINE LARIETTE 2000

Cikkszám: 4220

Motor teljesítmény:

1,8 KW (1,3 LE)

Maximális nyomás:

220 bar

Maximális szállító teljesítmény:

2 l/perc

Méretek:

95x130x70 cm

Súly:

65 kg

 

    Vissza