STORM 4000

Útjelzés-felfestő gép

   

Nagy teljesítmény

Eltérően a levegős szórástól, itt nincs igazán szükség a festék hígítására, vagy a nyomástartó tartály tisztítására, így oldószert tudunk megtakarítani (ráadásul ez így sokkal kedvezőbb környezetvédelmi szempontból!!) Kevesebb a fölösleges festék-kiszórás, mivel a festék automatikusan kerül kiszórásra, kisebb turbulenciával. Ez 20%-val kevesebb festékfelhasználást jelent fm/l-enként(!).

Nagy teljesítmény, 2 fúvókás kiszórással. Gyors színváltási lehetőség, egyszerűen a festéktartó edények cseréjével és az előző festéknek a szivattyúból, tömlőből és a pisztolyból történő kifújatásával. Egyetlen gomb révén szabályozhatjuk a kiszórási nyomást, ami leegyszerűsíti a folyamatot. Nincs szükség a folyadék és a levegőnyomások egyensúlyának beállítására.

Pontosság

Eltérően a levegős szórástól, a LINE STORM 4000-es magas minőségű csíkhúzást biztosít, szögletes kezdéssel és végzéssel, borotva-éles csíkszegélyekkel és teljesen egyenletes festékeloszlással a csík mentén.

Erőteljes

Könnyű automatizálja a legtöbb közlekedési jelzésre használt festékeket 210 bar nyomásig, mialatt a homokot és piszkot elfújja a felületről. Hígítás nélkül kiszórja a legnehezebb, alacsony illóanyag tartalmú (VOC), vízzel hígítható és gumizott közlekedési jelzésre használt festékeket, időt takarítva meg és növelve ezzel a felhasználó profitját.

LINE STORM 4000

Cikkszám: 4400

Motor teljesítmény:

3,7 KW (5 LE)

Maximális nyomás:

200 bar

Maximális szállító teljesítmény:

4 l/perc

Méretek:

95x130x70 cm

Súly:

110 kg

    Vissza