VIXEN

JETBLAST 280

Automata szemcseszóró kabinok


Általános ismertetés

Ez az automata gép típus, amely egyfázisú megtáplálásra lett tervezve, meglehetősen kompakt a mai növekvő piac igényei szerint. A négy lapátú járókerék 2.800-at fordul percenként, miközben a koptató közeg nagy sebességgel felfelé áramlik a nagy igénybevételt bíró dobon keresztül , s ez által a benne lévő állandó forgó mozgásban lévő elemeket tisztítja. A por és a szennyeződés eltávolításra és összegyűjtésre kerül még a szóró ciklus alatt.
Perenként 16 levegő impulzus biztosítja, hogy a tisztítás után a komponensek tiszták és pormentesek legyenek.
Ezek a gépek saját alapjukon állnak, nem igényelnek speciális alapozást és megtáplálhatók egy-, vagy három fázissal is.
Kiválóak söréttel történő rozsda, reve, vagy festék eltávolításra, egy automata egység újra állítja a fékpofákat és a turbófeltöltőt.
Mind a 220-as, mind a 280-as típus hőkioldóval van ellátva és megtáplálható mind egy fázissal, mind három fázissal.

Konstrukció és külső megjelenés

A gép egy erősített acéllemezzel van beborítva, amely porfestékkel van festve, erős és tartós külsőt biztosítva ezáltal.

Szóró kabin

A falak erősített acéllemezből készülnek és védelmi okból erős igénybevételt bíró gumi béléssel vannak ellátva. Védelmi okból egy magnézium bélés van kabin alján, ahol a járókerék található, aminek 4 króm bordája van, hogy minél hosszabb üzemidőt bírjon.

A dob

A nagy igénybevétel bíró dob sodrott acélszálból készült, 1015 mm hosszú és 570 mm az átmérője, és 24 mm-es, vagy 50 mm-es négyzetes háló borítja. A dob 5-öt fordul percenként a szóró ciklus alatt.

Terhelhetőség

A gép 110 kg-ig terhelhető.

Porgyűjtő

Ehhez a kabinhoz egy iker papírszűrő por-eltávolító rendszert is szállítunk. A szűrőt levegő impulzussal tisztítjuk, amit a kabin homlokfalán lévő szabályzó gomb megnyomásával juttatunk a szűrőre. A por eztán a gyűjtőtorokban gyűlik össze

Elektromos felszerelés

A berendezés rendelhető egy fázisú, vagy három fázisú kivitelben, mindegyik megfelel az Elektromos Biztonsági Szabályzás 16. Kiadásának. Mindegyik szóró ciklus végén, ha felemeljük a berendezés fedelét, egy elektromos időmérő zár lép működésbe, amely lehetővé teszi, hogy a dob folytassa a forgó mozgást egy percig, hogy minden sörét kipereghessen ez idő alatt belőle. A porgyűjtő is tovább működik, hogy biztosítva legyen, hogy minden por eltávolításra kerüljön a szóró kabinból, mielőtt a készülék fedelét kinyitnánk.

Irányító tábla

Az alábbi szabályzott tényezők és kijelzések biztosítottak:

  • ellenállás mérő - annak jelzésére, hogy az acél sörét megfelelő színtű-e,
  • ciklusidő mérő,
  • dob lökés szabályzó,
  • extraktor szabályzó,
  • sörét járókerék szabályzó,
  • üzemidő mérő,
  • fedél szabályzó kapcsoló,
  • mester kulcs kapcsoló,
  • vészleállító gomb.

Egyéb standard előnyök

A dob elöl két meghajtott gumikerékre van felhelyezve és hátul két acél szabadon futó tartógörgőre. Így a dob könnyedén ki-, és be emelhető a gépbe karbantartási célra, vagy a sörét betöltésekor.


Vissza