VIXEN

 AGIWASH

Az AGIWASH típusú berendezések olyan alkatrészek zsírtalanítására lettek tervezve, amelyek teljes bemerítést igényelnek a detergens melegvizes oldatába, annak érdekében, hogy teljes mértékben letisztíthatók legyenek.

Ez különösen hatékony cső jellegű idomok esetén, vagy olyan idomoknál, amelyeknek üregeik vannak, ami azt igényli, hogy a detergenssel alaposan kiöblítsük.

Működési elv

Ennek a gépnek egy pneumatikus dugattyúja van, ami a mosókosár tartójához van erősítve. Egy emelőrúd-szabályzó emeli a mosókosarat a terhelési pozícióba, amikor az alkatrészek behelyezhetők a kosárba tisztítás céljából. A szabályzó ezután leereszti a kosarat a detergens oldatba. Miután a fedelet lezártuk, megnyomjuk az indítógombot, hogy beindítsuk a ciklust. A mosás során a kosár fel-le emelkedik, illetve süllyed, a pneumatikus dugattyú révén, kb. 60 löket/perc ütemben, egy öblítő hatást érve el ezzel a behelyezett alkatrészek felületén. Az alkatrészek alaposan gyorsan megtisztíthatók és a mosóoldat hőmérsékletéből kifolyólag gyorsan meg is száradnak, amint az automata mosóciklus befejeződött

 Vissza