VIXEN

Egy-, és többfokozatú mosóberendezések

Permetező mosás és foszfátozás


A VIXEN cég elölről rakható gépei évek hosszú során alakultak ki és mára egy átfogó szériát nyújtanak az elölről rakható, permetező mosással mosó, nagy és közepes kapacitású gépekből. A cég standard kínálata 1 m-es átmérőjű kosártól a 3 m-esig tart, egy- és többfokozatú kivitelre.

A legtöbb ilyen gép "guillotine" ajtóval van ellátva, a könnyebb hozzáférhetőség végett. Amennyiben nagy tisztaságra van szükség, akkor a VIXEN cég többfokozatú, PLC vezérléses mosó berendezést ajánl, ahol a kezdeti mosó ciklust egy, vagy két öblítő ciklus követ.

Az előnye a PLC vezérlésű berendezéseknek az, hogy különböző mosási és öblítési ciklusok paraméterei tárolhatók el a gép memóriájában, ami lehetővé teszi, hogy a kezelőnek állandóan be kelljen állítani a mosási és egyéb időket.

A PLC vezérlésű gépeknél lehetőség van egyéb funkciók szabályzására is, mint pl: gőz elszívás, automata indítás, karbantartás, stb. A többfunkciós rendszer lett átalakítva a PLC vezérlés révén úgy, hogy foszfátozásra is használható legyen, ahol a foszfátozást egy öblítő és egy passziváló fokozat követ.

Főbb jellemzők:

Duplafalú konstrukció

A gép egy külső köpennyel készül, ahová polisztirolt injektálnak, a hővesztesség minimalizálására.

Saválló acél kivitel

A mosókamrán belül, valamennyi anyag, amely a mosóoldattal érintkezik, nem korrodál. A standard gyártmány magában foglalja a saválló kivitelben készült elülső ajtót is, a tisztaság biztosítása végett.

GUILLOTINE ajtó poliuretán tömítéssel

Ez biztosítja a legnagyobb szabad nyílást a berakás során, a poliuretán tömítés pedig tartós zárást biztosít.

Többfokozatú mosás

A többfokozatú mosás; 2, 3, vagy 4 fokozat, nagy tisztasági szintet biztosít, amikor a tisztaság fontos. Az utolsó fokozat lehet éppen desztillált vízzel történő öblítés is.

 

Foszfátozó berendezés

A foszfátozó berendezések széles sorát fejlesztette ki a VIXEN cég, felhasználva a legújabb technikát a mosás és a foszfátozás kombinálására.

A VIXEN cég elölről rakható mosó berendezései az egy fokozatútól a három fokozatúig rendelhetők, a felhasználási céltól függően; pl: a 1 fokozatú csak mos, a 2-es fokozatú mos és öblít, a hármas fokozatú mos, mos, öblít. A 3-as fokozató azonban használható foszfatáló oldattal is, amikor a gép egyszerre mos és foszfatál.

A standard gépeken túl a VIXEN cég a vevő igényei szerinti gép legyártását is vállalja, méltányos áron, amennyiben a standard gép konstrukciója nem elégíti ki az alkalmazási igényeket.


Vissza