gepek
Alapítva: 1996
 
A látogatók száma:22622
geniusvonal
info@geniusmbt.hu
Tel:(06) 48 898 139
Mobil: (06) 30 9351 592

logo

A GÉNIUS MBT kft
tevékenységi köre


2011. 05.

Cégünk 1996-tól fejt ki jelentős piaci tevékenységet a korrózióvédelem területén, mint a CARBOLINE cégcsoport kizárólagos magyarországi forgalmazója (http://www.geniusmbt.hu/bevonat/bevonatok.htm ).

Az elmúlt 15 évben cégünk a magyar korrózióvédelem meghatározó részese volt.

Partnereink - végső felhasználóink - a MOL Rt valamennyi ágazata, a vegyipari vállalatok, és egyéb nagy iparvállalatok, valamint készülékgyártók.

A mai napig kb 2.500.000 m2 felültre biztosítottunk korrózióvédelmi bevonatot. Ezek túlnyomó része kültéri acélszerkezetekre került (tartályok, tartószerkezetek, daruk, felüljárók, MATÁV tornyok), de tekintélyes a tartálybelső bevonatok részaránya is, főképp a MOL Rt tiszaújvárosi és füzesgyarmati telephelyén.

A cég következő tevékenységi köre a tűzvédelem. Saját kivitelezésben cégünk elsőként készített az országban négyórás tűzvédelmet. A MOL Rt Dunai Finomító telepén kb 2.000 m2 referenciával rendelkezünk (8 üzem területén). Az itt használt anyag a PULLSEAL 800-as tűzvédő habarcs.

A következő általunk képviselt cégcsoport a VANDEX International, amely beton felújító és vízzáró habarcsokat gyárt és forgalmaz (http://www.geniusmbt.hu/vandex/index_v.htm ). Az ezen az területen a saját kivitelezésben végezett legnagyobb hazai referenciánk a Debreceni Vízmű vízkezelő rendszerének rekonstrukciója, ahol kb 8.000 m2 betonfelületet láttunk el vízzáró, illetve felületvédelmi bevonattal.

Mi képviseljük Magyarországon az ELCOMÉTER céget is (http://www.geniusmbt.hu/02_muszerek/index_muszer.htm ), amely a bevonat-technológiában használatos mérőműszereket (rétegvastagság mérők, tapadás mérők, mérő segédeszközök, laboratóriumi vizsgáló berendezések és eszközök, adatkiértékelő szoftverek, és vizuális segédletek) gyártja. Számos ELCOMÉTER mérőműszert értékesítettünk közvetlenül a MOL Rt különböző szervezeteinek, illetve partnereinek.

Speciális szemcseszórókat tudunk kínálni a GRITCO és az AIRBLAST cégek (http://www.geniusmbt.hu/gepek/gepek.htm) termékpalettájáról, akár pormentes (vákuum-visszaszívásos) szemcseszórás, vagy speciális faladat ellátásáról van szó., vagy csak valamilyen tartozékról, védőfelszerelésről, esetleg hatékonyság növelő, vagy feladat specifikus kiegészítő berendezésekről.

Az elmúlt években már sikeresen képviseltük az EUROGRIT szórószemcse forgalmazó céget (http://www.geniusmbt.hu/fkeszit/eurogrit/index_eu.htm ) Magyarországon, melynek révén 2005-ben a legnagyobb acélszemcse importot valósítottuk meg az országban.

A bevonatkészítés további fázisának reprezentánsaként szintén képviseljük a LARIUS festékszóró berendezéseket gyártó olasz céget (http://www.geniusmbt.hu/gepek/gepek.htm), amely révén sok technikai újdonságot tudunk kínálni a festékfelhasználók számára.

Immár három éve mi képviseljük a CARBOLINE cég testvércégét, a számos speciális igénybevételre alkalmas terméket kifejlesztő és gyártó RUST-OLEUM MATYS céget is Magyarországon (bevonatok.htm).

Partnereink szakmai segítése céljából összeállítottunk négy kézikönyvet, ami egyaránt segítségére lehet kivitelezőknek, tervezőknek és műszaki ellenőröknek az ipari korrózióvédelem területén (szakirod.htm).

Ezzel megteremtettük annak lehetőségét, hogy
a szerves bevonatokkal történő ipari korrózióvédelem területén
mind tudásban, mind anyagban, mind eszközben segíteni tudjuk partnereinket!

Rostás Zoltán
okl. vegyészmérnök
mérnök-közgazdász
ügyvezető igazgató
korrózióvédelmi szakértő

lablec