gepek
Alapítva: 1996
 
A látogatók száma:22627
geniusvonal
info@geniusmbt.hu
Tel:(06) 48 898 139
Mobil: (06) 30 9351 592

logo

A GÉNIUS MBT Minőségi Bevonat-technológia KFT
MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Cégünk alapvető célkitűzése, hogy a hazai piacon olyan újdonságnak számító termékekkel, technológiákkal jelenjen meg, amelyek alkalmazásának a fejlett világban már széleskörű tapasztalati háttere van.

Marketing tevékenységünk során szeretnénk ezen kiemelkedő műszaki termékek és technológiák utáni hazai igényeket felkelteni, olyanformában, hogy a bennük rejlő gazdasági előnyöket a hazai igényekhez igazított felhasználással ajánljuk.

Fontosnak tartjuk partnereink valamennyi igényének gyors lereagálását, amely magában foglalja külföldi partnereink több évtizedes tapasztalatát, a hazai alkalmazási körülmények számbavételét, és a leggyorsabb hozzáférhetőség valamennyi feltételét.

Áruszállításainknál legfontosabbnak tartjuk a megrendelő igényei szerinti kiszolgálást, az előírt árukezelési, tárolási és szállítási szabványok betartása mellett.

Legjobb tudásunk szerint törekszünk a kereskedelmi láncban lévő valamennyi résztvevőnek a kereskedelmi folyamat egyes mozzanatainak megtörténtéről adott pontos és időben történő értesítésére.

Munkánk során rendszeresen meghatározzuk a szakmai színvonal növeléséhez szükséges továbblépés feltételeit, amit folyamatos belső és külső továbbképzés keretében valósítunk meg.

Valljuk, hogy magas szintű feladatok ellátásához csak időben elkezdett felkészülés révén lehet eljutni.

Fontosnak tartjuk feladataink magas szintű ellátásához a kellő megbízhatóságot és eredményességet nyújtó munkaeszközök megválasztását és ezek megfelelő szintű karbantartását.

Munkafolyamataink kialakításánál alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy a hosszú időre visszanyúló gyakorlat kielemzésével a leghatékonyabb folyamatlefolyást biztosító tényezőket meghatározva, a kritikus pontok megjelölésével és folyamatos ellenőrzésével a folyamatok hatékonyságát rendszeresen visszamérjük.

Fontosnak tartjuk: hogy mindig mindent rövid időn belül ellenőrizzük le, lehetőleg másik személy bevonásával.

Amennyiben az ellenőrzés során hibát fedezünk fel, azt semmiképpen se titkoljuk el, hanem azonnal lássunk hozzá az előállható kár csökkentésére - vagy ha még lehet az elkerülésére - irányuló intézkedések meghozatalához, vállalva ezek esetleges anyagi és erkölcsi terheit, s ha a kár bármilyen mértékben is bekövetkezik, annak kompenzálására irányuló többletráfordításokat.
lablec