gepek
Alapítva: 1996
 
A látogatók száma:22646
geniusvonal
info@geniusmbt.hu
Tel:(06) 48 898 139
Mobil: (06) 30 9351 592

logo

A GÉNIUS MBT kft
környezetvédelmi politikája

Tekintve, hogy cégünk kereskedelmi és tanácsadó cég, a környezet védelmét csak speciális vonatkozásban áll módunkban érvényesíteni, úgymint:

- A belföldi forgalmazásra kiválasztott termékek körét úgy határozzuk meg, hogy azok megfeleljenek a hazai vonatkozó előírásoknak.

- Ennek tényét kiemeljük termékismertetőinkben, s a tanácsadó tevékenységünk során.

- Műszaki tanácsadó és szolgáltató tevékenységünk során mindenkor kiemeljük a technológia kiválasztási szempontjai között az ökológiai szempontok érvényre juttatásának fontosságát, és várható gazdasági kihatásait .

- A termékeinkhez adott felhasználási útmutatók kitérnek a környezet védelmét szolgáló helyes felhasználói gyakorlatra, ennek kialakítását és betartását szervízszolgáltatásunk során szorgalmazzuk, s minden esetben felhívjuk rá partnereink figyelmét.

- Nyomon követjük a hazai környezetvédelmi szabályozás érvénybe lépő rendeleteit, ezekre felhívjuk partnereink figyelmét és minden erőnkkel igyekszünk azokat betartani és betartatni.

- Évente összegezzük ez irányú tapasztalatainkat és gyakorlatunkat ennek megfelelően alakítjuk tovább.

Valljuk, hogy egészséges lelkület csak egészséges testet eredményező környezetben alakulhat ki, ami ma már mindenkitől tudatos ez irányú erőkifejtést igényel.
lablec